Oύτε επίτηδες να το έκανε ο Κοντονής!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Oύτε επίτηδες να το έκανε ο Κοντονής!

bet365

O Δήμος Μπουλούκος απορεί με τον Σταύρο Κοντονή που αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις ως Υφυπουργός, έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να τον βρίζουν οι περισσότεροι! Κι όχι άδικα…

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού δεν τον γνώριζα ούτε εξ όψεος πριν από ένα χρόνο και έμαθα ποιος είναι, μόνο όταν ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα. Στην πορεία άρχισα να είμαι θετικά διακείμενος στο πρόσωπο τους καθώς όσα έλεγε και κυρίως όσα υποσχόταν μου έδιναν το δικαίωμα να ελπίζω σε κάποιες καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ειδικά για τα ποδόσφαιρο, μου έδινε την εικόνα του ανθρώπου που είναι διατεθειμένος να τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα, να επιχειρήσει την κάθαρση, να τολμήσει αλλαγές.

Όλα αυτά τις περσινές καλές ημέρες, πριν ακόμα και την ψήφιση του πρώτου αθλητικού νόμου που παρουσίασε και τελικά πέρασε από την Βουλή!

Από τότε πέρασε καιρός και ο ίδιος μοιάζει πλέον σαν ένα κακό αντίγραφο του εαυτού του, ενώ όσα συνεχίζει να λέει και να υποστηρίζει, ακούγονται σαν τις νότες ενός παλιού γραμμόφωνου που αργοπεθαίνει και σβήνει…

Και θα σας το εξηγήσω με επιχειρήματα! Ασχέτως εάν έχει δίκιο ή άδικο, είναι επιεικώς απαράδεκτο να κλείνει την Θύρα 13 την επομένη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και τη ρίψη αντικειμένου στον Κουλιμπαλί, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου παραδέχεται ότι δεν εφαρμόστηκε στην Κρήτη ο κανονισμός.

Δύο μήνες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου που δεν έγινε, γιατί αποφάσισε τώρα ο Κοντονής να επιβάλλει την ποινή στον Παναθηναϊκό; Δεν μπορούσε σε κάποια άλλη χρονική στιγμή; Δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν χρονικές συγκυρίες που δεν είναι οι ενδεδειγμένες για συγκεκριμένες αποφάσεις.

Κι άντε και έκλεισε τη Θύρα 13, ποιον πιστεύει ότι τιμωρεί; Απλώς οι οργανωμένοι από το ένα πέταλο θα μεταφερθούν στο απέναντι, συνεχίζοντας την παρουσία τους…

Δίκαια λοιπόν οι άνθρωποι του τριφυλλιού νιώθουν αδικημένοι καθώς όποια εφαρμογή του νέου νόμου που δίνει ισχύ στον Υφυπουργό Αθλητισμού για επιβολή ποινών, έγινε στην πλάτη του Παναθηναϊκού, άντε και του ΠΑΟΚ που κλήθηκε από το πουθενά να πληρώσει έναν επιπλέον πρόστιμο για το ματς με τη Ντόρτμουντ.

Και σα να μη φτάνει αυτό, έρχεται ο Κοντονής μετά το λουκέτο στη Θύρα 13, να μοιάζει σα να… μοιράζει καθρεπτάκια σε ιθαγενείς της Αμερικής, βγάζοντας ανακοίνωση στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «Σε περίπτωση που παρατηρηθούν εφεξής ανάλογες συμπεριφορές και κραυγαλέες παραλήψεις εκ μέρους διαιτητών, παρατηρητών και οιουδήποτε άλλου θεσμοθετημένου οργάνου, η Πολιτεία θα υποχρεωθεί να παρέμβει με τον τρόπο που εκείνη θεωρεί πως διαφυλάσσει την κοινωνική ειρήνη και το «ευ αγωνίζεσθαι» στους αγωνιστικούς χώρους».

Σε ποιον απευθύνεται η συγκεκριμένη ανακοίνωση και ποιον έρχεται να προειδοποιήσει; Για ποιον νομίζετε ότι την έβγαλε; Για τις ομάδες που έχει ήδη τιμωρήσει, δύσκολο. Αρα για τον Ολυμπιακό ή ενδεχομένως και για την ΑΕΚ. Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο, καθώς η ανακοίνωση βγήκε για να προσπαθήσει να πείσει τον φίλαθλο κόσμο ότι δεν κυνηγάει μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες ομάδες.

Ωστόσο κουτόχορτο δεν τρώνε όλοι και πλέον ο κόσμος θέλει πράξεις και όχι λόγια. Λόγια που εξακολουθεί να μοιράζει δεξιά και αριστερά ο Υφυπουργός Αθλητισμού λες και είναι ακόμα στην αντιπολίτευση.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να τιμωρηθεί για το ντέρμπι της Λεωφόρου. Δεν γίνεται, όμως, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός, ειδικά δύο μήνες μετά!

Υ.Γ. ΙΙ Αν θέλει να χτυπήσει τον χουλιγκανισμό ο Κοντονής, να κλείσει τους συνδέσμους. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, απλώς οι οργανωμένοι θα μεταφερθούν στο απέναντι πέταλο. Μία τρύπα στο νερό δηλαδή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος