Το τριπλό δράμα του Μαγέφσκι!

Το τριπλό δράμα του Μαγέφσκι!

Αρκετές δυσκολίες έχει περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ράντοσλαβ Μαγέφσκι, ο οποίος μίλησε για τον θάνατο του νεαρού άσου της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση, καθώς και γι' αυτόν του πατέρα του και του πρώην ατζέντη του.

Το τριπλό δράμα του Μαγέφσκι!

Σοκ... εις τριπλούν για τον Ράντοσλαβ Μαγέφσκι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τον Πολωνό μέσο της Βέροια να μιλάει στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Στέλιου Μαρκούση, του πατέρα του, αλλά και του ατζέντη, Άνταμ Τζοντόιν, ο οποίος τον βοήθησε να βρει ομάδα στο παρελθόν.

«Λίγο πριν σουτάρω προς το τέρμα του έγιναν όλα. Κοίταξα και το παιδί πέταξε την μπάλα που είχε στα χέρια του. Ο Στέλιος έπεσε κάτω αρχικά και στη συνέχεια σηκώθηκε. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Γύρισα προς τον άλλον τερματοφύλακα και τον ρώτησα ''τι τρέχει;''. Ένας συμπαίκτης που δεν μιλούσε αγγλικά δεν αντέδρασε.

Είχε ζέστη, περίπου 40 βαθμούς Κελσίου. Λίγα λεπτά μετά ο Στέλιος έπεσε στο έδαφος. Ο γιατρός του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Σηκώσαμε πάνω τα πόδια του, του βάλαμε πάγο. Ο ίδιος σηκώθηκε, έκανε κάποια βήματα και μετά ξαναέπεσε. Τα μάτια του ''έφυγαν''. Στο νοσοκομείο είχε ακόμη σφυγμό, αλλά πέθανε.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ήταν υγιής. Ήταν η πρώτη και τελευταία προπόνηση με τη βασική ομάδα», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στον πατέρα του. «Ο πατέρας μου πέθανε από καρκίνο. Πάλευε με την αρρώστια από τον περασμένο Ιανουάριο. Ξέρω πως έκανα ό,τι μπορούσα.

Από την ώρα που ήταν άρρωστος πετούσα συχνά στην Πολωνία. Πέρασα μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορούσα. Δουλεύω με έναν ψυχολόγο. Με βοήθησε να δω το πρόβλημα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Σίγουρα, τα έχω αφήσει πίσω μου. Βγήκα από την... τρύπα», πρόσθεσε.

Best of internet