Νάπολι - Ιντερ 0-2

Gazzetta team
Νάπολι - Ιντερ 0-2

bet365

Η Ιντερ υποχρέωσε την Νάπολι στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα και με 0-2 πέρασε στα ημιτελικά του Coppa Italia όπου θα παίξει διπλά ματς με Λάτσιο/Γιουβέντους.

Παρότι προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έδειξε το καλό της πρόσωπο στο κύπελλο και πέρασε από την έδρα της Νάπολι πανηγυρίζοντας μεγάλη πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Οι Νερατζούρι πήραν γκολ και ασίστ από τον Στέβαν Γιόβετιτς κόντρα στους Παρτενοπέι που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μέρτενς και θα βρουν μπροστά τους μία εκ των Λάτσιο και Γιουβέντους που κοντράρονται την Τετάρτη (20/01) στο Olimpico.

Το ματς δεν είχε ρυθμό, στο 14' το σουτ του Μέρτενς απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς, για να χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία η Νάπολι στο 26' όταν Ο Στρίνιτς γύρισε από αριστερά αλλά το σουτ του Καγιεχόν απέκρουσε ο Σλοβένος keeper των φιλοξενούμενων. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές στο πρώτο 45λεπτο, το οποίο έκλεισε με τους Βεζουβιάνι να έχουν υπεροχή και ένα καλό φάουλ του Γκαμπιαντίνι που σταμάτησε και αυτό στον Χαντάνοβιτς. Μέρτενς (55'), Λιάγιτς (63') και Μεδέλ (66') δεν μπόρεσαν να κάνουν τη ζημιά και στο 72' ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Ιγουαΐν αντί του Γκαμπιαντίνι. Δύο λεπτά μετά η Νάπολι δέχθηκε γκολ όταν ο Γιόβετιτς με τηλεκατευθυνόμενο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι (0-1). Ο Πιπίτα είχε κεφαλιά άουτ στο 83' και στο 86' ο Χαντάνοβιτς έκανε επέμβαση σε ένα ακόμα σουτ του Μέρτενς, όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο 88' αφού ο Μέρτενς είδε δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Το τελικό 0-2 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Λιάγιτς όταν βρέθηκε στο ξέφωτο από την μπαλιά του Γιόβετιτς και τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ με τον Ρέινα.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Στρίνιτς, Κουλιμπαλί, Κίρικες, Χισάι, Αλαν (59' Χάμσικ), Βαλντιφιόρι, Νταβίδ Λόπεθ (66' Ζορζίνιο), Μέρτενς, Καγιεχόν, Γκαμπιαντίνι (72' Ιγουαΐν).

Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Μιράντα, Ζεσούς, Τέλες, Μεδέλ (87' Φελίπε Μέλο), Κοντογκμπιά, Μπιαμπιανί, Πέρισιτς (73' Παλάσιο), Λιάγιτς, Γιόβετιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα