Εκτός για δύο μήνες ο Τορμένα

Νίκος Τσιώκος
Εκτός για δύο μήνες ο Τορμένα

bet365

Ρήξη έσω πλάγιου έδειξε η μαγνητική του Έντερσον Τορμένα, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο μήνες.

Στο 83' του ματς με την Καλλονή ο Έντερσον Τορμένα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ματίας Ιγκλέσιας, όμως δεν πρόλαβε να παίξει πολύ. Ο Βραζιλιάνος χαφ τραυματίστηκε και προτιμήθηκε να μη συνεχίσει για να μη ρισκάρει με πιο σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ρήξη έσω πλαγίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες τουλάχιστον, με τον Στάικο Βεργέτη να στερείται τις υπηρεσίες του για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το υπόλοιπο του δευτέρου γύρου.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ελίνι Δημούτσος ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης του Αστέρα, ο Ταξιάρχης Φούντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντουντού συνέχισε τις ασκήσεις αποκατάστασης.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τους υπόλοιπους να συμμετέχουν κανονικά στις ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και κοιλιακών στο γυμναστήριο και στις ασκήσεις συναρμογής, ισορροπίας και κατοχής της μπάλας στο γήπεδο.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (22/1), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα