Τούντορ: «Δεν ήθελα τώρα την Ξάνθη»

Τούντορ: «Δεν ήθελα τώρα την Ξάνθη»

Απόστολος Παγώνης
Τούντορ: «Δεν ήθελα τώρα την Ξάνθη»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ με αφορμή την αναμέτρηση με την Ξάνθη υποστήριξε πως δεν ήθελε να δώσει αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ τώρα. Ο Κροάτης τεχνικός αναφέρθηκε και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει η ακριτική ομάδα απέναντι στον Δικέφαλο.

Ο προπονητής του Δικεφάλου με δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά είπε τα εξής:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι που παίζουμε αυτό το παιχνίδι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα προτιμούσα αυτή την εβδομάδα να είχα περισσότερες ημέρες ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές μου. Ελπίζω τουλάχιστον αυτή τη φορά που θα πάμε εκεί πέρα, να μην έχουμε προβλήματα με τον καιρό και να παίξουμε».
Για την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ξάνθη στα Πηγάδια είπε: «Δεν πιστεύω στις παραδόσεις γενικότερα στο ποδόσφαιρο και θα ήθελα να "σπάσω" αυτή την παράδοση. Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η παράδοση, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει εκεί πέρα. Η Ξάνθη είναι μία πολύ δυνατή και καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα