Πως είχαν τα δεδομένα για Σίλβα και Πόρτο

Πως είχαν τα δεδομένα για Σίλβα και Πόρτο

Δημήτρης Τομαράς
Πως είχαν τα δεδομένα για Σίλβα και Πόρτο

bet365

Η Πόρτο ουδέποτε έκανε επίσημη κίνηση προς τον Ολυμπιακό για Σίλβα, έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες της στον Πορτογάλο, που δεν είχε όμως πρόθεση φυγής. Διαβάστε το story στο Gazzetta.gr.

Εδώ και μέρες προέκυπτε από την ίδια την διοίκηση της Πόρτο πως ο διακαής πόθος της ομάδας ήταν ο Μάρκο Σίλβα. Μία εξέλιξη που και ενόχλησε και... εκνεύρισε έως έναν βαθμό τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από την στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο με τον 38χρονο.

Πέραν της υπόθεσης της γνωστής ρήτρας μετά το... διαζύγιο του Σίλβα από την Σπόρτινγκ, ποτέ η υπόθεση αυτή δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε είχε πρόθεση να αποχωριστεί τον προπονητή του και είναι χαρακτηριστικό πως η Πόρτο δεν έκανε και ποτέ επίσημη κίνηση προς την πειραϊκή ΠΑΕ γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Και ο Σίλβα από την άλλη δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

«Ακόμα και εάν πραγματικά η Πόρτο τον ήθελε ο Μάρκο Σίλβα είχε ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση την μη διαθεσιμότητά του λόγω Ολυμπιακού. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φύγει τώρα για να γυρίσει πίσω», κάνουν λόγο πορτογαλικές πηγές κοντά στον Ίβηρα.

Το περιβάλλον του Σίλβα διέρρεε στην Πορτογαλία πως κάποια στιγμή στο μέλλον και εάν ευνοήσουν οι συνθήκες τότε μπορεί να γυρίσει. Όχι τώρα όμως. Έτσι και αλλιώς υπάρχει ήδη απόφαση από τον Ολυμπιακό να ανανεωθεί αυτομάτως το συμβόλαιό του για του χρόνου (σ.σ. είναι 1+1 με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα της ανανέωσης).

Δεν ήταν όμως μόνο πως η Πόρτο είχε μόνο τον Μάρκο Σίλβα στην λίστα της εδώ και καιρό. Είχε εναποθέσει τις ελπίδες της πάνω του. Πίστευε πως μέσω της επικοινωνίας της μαζί του θα τον έπειθε για το project της και για να αναλάβει την ομάδα. Αυτό δεν έγινε ποτέ.

Την ίδια στιγμή κατάφερε εκτός από τον εκνευρισμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού αλλά και της στάσης του Μάρκο Σίλβα να προκαλέσει την δυσφορία και του Αντρέ Βίλας Μπόας, που ξεκαθάρισε πως δεν γυρίζει στην Πορτογαλία και του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που σχολίασε πως δεν έχει καμία σημασία, αξία και ενδιαφέρον το τι γράφει ο Τύπος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα