Ηρακλής: Ξεκαθαρίζει με Λεοζίνιο

Ηρακλής: Ξεκαθαρίζει με Λεοζίνιο

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Ξεκαθαρίζει με Λεοζίνιο

bet365

Κατά την διάρκεια της αυριανή (20/1) ημέρας θα ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτηση του Λεοζίνιο από τον Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα μάθει αν θα μείνει ελεύθερος από την Ντενισλίσπορ και στην συνέχεια θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές.

Μια ακόμα ημέρα θα πρέπει να περιμένουν στον Ηρακλή προκειμένου να μάθουν αν ο Λεοζίνιο θα γίνει δικός τους ή όχι. Ο έμπειρος μέσος κατά την διάρκεια της αυριανής (20/1) ημέρα θα μάθει οριστικά αν θα μείνει ελεύθερος από την Ντενισλίσπορ. Αν οι τούρκοι αποφασίσουν να του δώσουν την ελευθέρας του τότε θα έρθει αμέσως στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους». Εκτός από τον Λεοζίνιο στην ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλες δύο περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται ως αμυντικό χαφ, και πλάγιο επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα