Ολοκληρώθηκε του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Ολοκληρώθηκε του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι ο Μάρκος Βελλίδης για 2,5 χρόνια, με τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα να υπογράφει την Τετάρτη (20/1).

Αφού ο Μάρκος Βελλίδης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο 28χρονος γκολκίπερ θα γίνει... κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (20/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια το μεσημέρι θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αν όλα αυτά ολοκληρωθούν νωρίς, να προλάβει να βρεθεί στην Ξάνθη για να δει από κοντά τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών. Πλέον το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα θα έρθει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Ρόμπιν Όλσεν να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια στο εξ' αναβολής ματς με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα