Λαμπράκης: «Τους είπα να είναι περήφανοι γι' αυτήν την ομάδα»!

Δημήτρης Τομαράς
Λαμπράκης: «Τους είπα να είναι περήφανοι γι' αυτήν την ομάδα»!

bet365

Ο Σταύρος Λαμπράκης μεταφέρει στο Gazzetta.gr τις εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του Εργοτέλη στα αποδυτήρια. Τι είπε στους παίκτες των Κρητικών.

Τα κλάματα των παικτών στα αποδυτήρια της ομάδας του Εργοτέλη και οι τελευταίες στιγμές μίας τόσο ιστορικής ομάδας θα μείνουν για πάντα στο μυαλό του.

Ο προπονητής Σταύρος Λαμπράκης εξιστορεί στο Gazzetta.gr το τι βίωσε: «Ήταν πολύ έντονες στιγμές. Άκρως συγκινησιακές. Το κλίμα ήταν φορτισμένο και όλοι μας επηρεασμένοι για τα καλά από αυτό που συνέβη. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το κλίμα μετά τα όσα έγιναν».

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του; «Μίλησα στα παιδιά, όπως έπρεπε. Τους είπα να είναι περήφανοι γι' αυτήν την ομάδα! Πρέπει να είναι περήφανοι για ότι κατάφεραν σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Να κρατήσουν στην καρδιά τους και στην ψυχή τους όλες αυτές τις ωραίες στιγμές. Με τα παιδιά ήμασταν μία οικογένεια. Είμαστε φίλοι και δεν θα χαθούμε. Τους τόνισα επίσης πως ότι χρειαστούν για την καριέρα τους και την επόμενή τους ομάδα θα είμαι στο πλευρό τους», σχολίασε.

Η επόμενη μέρα αναμφίβολα είναι πολύ δύσκολη: «Να δούμε. Ξέραμε πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα αλλά εδώ που έφτασε η ομάδα και σταματάει να υπάρχει είναι άλλη ιστορία. Πρέπει να κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε όλοι μας. Να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε από όλη αυτήν την ιστορία και μετά να δούμε μπροστά και να κοιτάξουμε για νέες προκλήσεις».

Τι ειπώθηκε από την διοίκηση στους παίκτες

Την διοίκηση εκπροσώπησε ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, καθώς και ένα ακόμα στέλεχος της ομάδας, Σταύρος Μεσσαριτάκης. Μίλησαν ατομικά στους παίκτες, εξηγώντας τους το γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο η ομάδα. Αναφέρθηκαν και στις αποφάσεις του Δημήτρη Παπουτσάκη αλλά και στα έντονα οικονομικά προβλήματα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα