Νίνης - Μαρίνος για Ολυμπιακό και Ντε Ρόσι!

Νίνης - Μαρίνος για Ολυμπιακό και Ντε Ρόσι!

bet365

Ο Μαρίνος αποθέωσε τον Σωτήρη Νίνη, θυμήθηκε τον... Ντε Ρόσι, ενώ ο διεθνής μέσος στάθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό!

Σωτήρης Νίνης και Στέργος Μαρίνος έκαναν την πρώτη τους προπόνηση και ο τελευταίος σε ρόλο... μεταφραστή βοήθησε τον διεθνή μέσο στις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαρλερουά, αφού εδώ θα έχω την ευκαιρία να παίζω. Σε μια ομάδα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος, να αισθάνεσαι σημαντικός, να νιώθεις την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Δεν φοβάμαι την πίεση, στην Ελλάδα ήμασταν διαρκώς υπό πίεση» τόνισε ο Νίνης στρέφοντας το βλέμμα του στον Μαρίνο που τον επιβεβαίωσε. Μπορεί να βρίσκεται λίγες ώρες στο Βέλγιο, ωστόσο ο διεθνής μέσος έδειξε την προτίμησή του στο πρωτάθλημα του Βελγίου. «Προτιμώ το βελγικό πρωτάθλημα, γιατί έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος! Είναι καλό για τους οπαδούς. Είναι διαφορετικά τα πράγματα από την Ελλάδα, όπου γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής από τα μέσα της σεζόν».

Οι Βέλγοι δεν ξέχασαν τη θητεία του Νίνη στη Serie A και κάπου εκεί τον λόγο πήρε ο Μαρίνος, όπου αποθέωσε τον συμπαίκτη του: «Βρεθήκαμε με τη Ρόμα στη φάση των «16» και μπορώ να σας πω ότι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε εφιάλτες...».

 

Τελευταία Νέα