Με Όλσεν βασικό στην Ξάνθη

Με Όλσεν βασικό στην Ξάνθη

Gazzetta team
Με Όλσεν βασικό στην Ξάνθη

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ αποφάσισε να επαναφέρει στην εστία του ΠΑΟΚ τον Ρόμπιν Όλσεν από την στιγμή που δεν έχει κάποια αξιόπιστη λύση στην θέση του τερματοφύλακα. Με Τζιόλη και Τζαβέλλα στην άμυνα ο Δικέφαλος κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας όπως όλα δείχνουν θα καθίσει, ίσως για τελευταία φορά φέτος (;) στην εστία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ο Τούντορ προτίμησε τον Όλσεν στις δοκιμές που έκανε από τον Μελίσσα μετά το λάθος που έκανε ο τελευταίος στο ματς με την Βέροια. Αν ο Κροάτης τεχνικός είχε την δυνατότητα, έστω και με μισή προπόνηση, να χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα που θα αποκτήσει ο Δικέφαλος θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Απ' εκεί και πέρα αλλαγές θα έχουμε και στις υπόλοιπες θέσεις της 11αδας. Ο Τζιόλης θα είναι μαζί με τον Τζαβέλλα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Κίτσιου δεξιά και Κοροβέση αριστερά. Αμυντικά χαφ οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, στις πτέρυγες θα είναι οι Ζάιρο και Μυστακίδης, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Θα παραμείνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στα θετικά αποτελέσματα ; Στο 2.20 προσφέρει η Vistabet το διπλό του ΠΑΟΚ στη Ξανθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα