Άρης: Θλάση ο Κόκε

Άρης: Θλάση ο Κόκε

Gazzetta team
Άρης: Θλάση ο Κόκε

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός υπέστη θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για τις επόμενες 20 μέρες. Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Καβάλα.

Τα νέα για τον Σέρχιο Κόκε δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, εξετάστηκε σήμερα (19/1) από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή και διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο. Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του Ισπανού επιθετικού, σύμφωνα με τον κ. Πανταζή, υπολογίζεται στις 15-20 ημέρες.

Κατά τα άλλα, απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Αύριο (20/1) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα (24/01, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα