ΠΑΟΚ: Με τρεις απουσίες στην Ξάνθη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με τρεις απουσίες στην Ξάνθη

bet365

Δεν είναι τελικά μόνον ο Ρόμπερτ Μακ, αυτός που θα απουσιάσει από το ματς με την Ξάνθη. Νοκ άουτ και οι Μαλεζάς – Σκόνδρας

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ότι θα απουσιάσει από τον αγώνα στην Ξάνθη. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ομάδα θα ταξιδέψει χωρίς Μαλεζά και Μακ στην ακριτική πόλη καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι δυο τους διαπιστώθηκε πως έχουν από ένα οίδημα σε δεξί τετρακέφαλο και αριστερή γάμπα αντίστοιχα. Υπολογίζεται ότι θα προλάβουν να είναι έτοιμοι εκτός απροόπτου για το ματς της Κυριακής», αναφέρει, ενώ για την απουσία του Σκόνδρα σημειώνει:

«Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε και με τον Γιάννη Σκόνδρα που υποφέρει από ιογενή γαστρεντερίτιδα».

Eκτός λόγω καρτών έμεινε και ο Εργούς Κάτσε. Αντίθετα συμμετέχει μετά από πολύ καιρό ο νεαρός Κυριάκος Σαββίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Όλσεν, Μελίσσα, Κίτσιου, Κοροβέση, Τζαβέλλα, Βίτορ, Τζιόλη, Σάμπο, Χαρίση, Τσίμιροτ, Κ. Σαββίδη, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ, Ζάιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα