Έτοιμη για ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Gazzetta team
Έτοιμη για ΠΑΟΚ η Ξάνθη

bet365

Αν και πάλι η Ξάνθη... ντύθηκε στα λευκά, προκαλώντας μια μικρή ανησυχία για το ματς με τον ΠΑΟΚ, η SKODA ολοκλήρωσε την προετοιμασία της κι είναι έτοιμη για το εξ αναβολής ματς, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το ματς με τον «δικέφαλο του βορρά» είχε αναβληθεί την προ-περασμένη Κυριακή λόγω χιονιά και έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης (20/1), με την ακριτική πόλη να ντύνεται ξανά στα λευκά λόγω του χιονιά σήμερα, αλλά να μην υπάρχει - μέχρι στιγμής - κίνδυνος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Σήμερα το πρωί, το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής και μετά στα τελειώματα φάσεων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ν' ανακοινώνει τους διαθέσιμους για το παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Ζαρόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Λισγάρα, Καρυπίδη, Γούτα, Καμαρά, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Τριάδη, Νιέτο, Σολτάνι, Ορφανίδη, Ερέα, Σκούρτη και Καπετάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα