ΠΑΣ Γιάννινα: Αισιόδοξα μηνύματα από την Γ.Σ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αισιόδοξα μηνύματα από την Γ.Σ

Αισιόδοξες ειδήσεις έβγαλε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Γιάννινα με τα οικονομικά να βγάζουν θετική εικόνα. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Αισιόδοξα μηνύματα από την Γ.Σ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία είχε αναβληθεί στις 31 Δεκεμβρίου. Από την Γ.Σ. απουσίασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης και όπως φαίνεται τα πράγματα είναι αισιόδοξα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της ΠΑΕ.

Και αυτό γιατί στον ισολογισμό δεν είχαν προστεθεί τα έσοδα από τις μεταγραφές των Χαρίση και Κοροβέση ενώ και η επικείμενη του Βελλίδη αναμένεται να καλύψει τις όποιες ανάγκες είχαν παρουσιαστεί.

Επίσης, το ευχάριστο είναι ότι η ΠΑΕ τηρεί κανονικά την ρύθμιση των 100 δόσεων κάτι που σημαίνει ότι η ίδια βρίσκεται στο σωστό δρόμο ώστε να αφήσει στο παρελθόν προβλήματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της 9ης Εταιρικής Χρήσης από 1ης Ιουλίου 2014 έως 30η Ιουνίου 2015, μαζί με την έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή, από την ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30.06.2015.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τη χρήση της από 1ης Ιουλίου 2015 έως 30η Ιουνίου 2016 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Πιστοποίηση καταβολής κεφαλαίου

5. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις

Best of internet