Ρότζερς: «Δεν είχαμε ομάδα για Τσάμπιονς Λιγκ»

Ρότζερς: «Δεν είχαμε ομάδα για Τσάμπιονς Λιγκ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρότζερς: «Δεν είχαμε ομάδα για Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Μια από τις χειρότερες στιγμές της θητείας του στη Λίβερπουλ ήταν η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, με τον Μπρένταν Ρότζερς να τονίζει εμμέσως ότι χωρίς τον Ουρουγουανό, η Λίβερπουλ δεν θα άντεχε στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο Βορειοϊρλανδός πρώην προπονητής των «κόκκινων», αν και επανέλαβε ότι ήταν τεράστια τιμή του που βρέθηκε στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ και βίωσε μεγάλες στιγμές τη χρονιά που η ομάδα διεκδίκησε τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, έκανε λόγο για... εμμονή με την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τη χρονιά που έγινε αυτό, κάποιες απώλειες στο ρόστερ προκάλεσαν αποδυνάμωση...

«Θέλαμε να φτάσουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η προσοχή μας ήταν στραμμένη σε αυτό το στόχο. Ο σύλλογος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τίτλους και επιτυχίες και το σεβάστηκα απόλυτα αυτό, αλλά ήξερα ότι το Τσάμπιονς Λιγκ σήμαινε πολλά για τη Λίβερπουλ. Έπειτα από δύο σεζόν καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που θέλαμε, όμως πλέον δεν είχαμε την ομάδα που θα έπρεπε και θα θέλαμε για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι θετικό... Αν ήμασταν στη διοργάνωση έναν χρόνο νωρίτερα θα είχαμε κάνει καλύτερα πράγματα.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ μέσω κινητού και τάμπλετ.

Είχα στηρίξει το σύνολο στον Λουίς Σουάρες, ήθελα να χτίσω μια ομάδα πάνω του, αλλά έφυγε... Δεν μετανιώνω για τίποτα όμως. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, ήταν τιμή μου που βρισκόμουν στη Λίβερπουλ και θα συνεχίζω να την υποστηρίζω από μακριά πλέον» ανέφερε σε εκπομπή στο «SkySports» ο Μπρένταν Ρότζερς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα