Πουλήθηκε ο Γοδόι!

Πουλήθηκε ο Γοδόι!

Πουλήθηκε ο Γοδόι!

bet365

Τα απαραίτητα έγραφα για την πώληση του Γοδόι, έφτασαν στα γραφεία του Ατρομήτου και ο Αργεντινός... ετοιμάζει βαλίτσες.

Σύντομο αποδεικνύεται το πέρασμα του Φερνάντο Γοδόι από το Περιστέρι, καθώς μετά από ένα εξάμηνο που αγωνίστηκε με την φανέλα του Ατρομήτου, επιστρέφει στην πατρίδα του. Η επικείμενη μεταγραφή του, ήταν γνωστή εδώ και μέρες, ενώ πλέον είναι και επίσημη, αφού η Γοδόι Κρουζ έστειλε υπογεγραμμένα τα απαραίτητα έγραφα και ο δυναμικός Αργεντινός μέσος... ετοιμάζει βαλίτσες. Εκεί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όσο για το «Αστέρι», έχει ήδη προχωρήσει στην αντικατάστασή του, αφού από χτες κάτοικος Περιστερίου είναι και είναι και επίσημα ο Πολ Κεϊτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα