Χάνει τον υπόλοιπο μήνα ο Μπέιλ

Χάνει τον υπόλοιπο μήνα ο Μπέιλ

Κώστας Ζάλιαρης
Χάνει τον υπόλοιπο μήνα ο Μπέιλ

bet365

Το διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων θα χρειαστεί ο Γκάρεθ Μπέιλ για να επανέλθει στις προπονήσεις της Ρεάλ, κάτι που σημαίνει ότι στην... καλύτερη των περιπτώσεων θα επιστρέψει στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Ο Ουαλός εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε με πόνους στη γάμπα, από το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, το απόγευμα της Κυριακής, έχοντας προλάβει να σκοράρει και μια φορά, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό για το τελικό 5-1 της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αν και αργότερα μέσα στη μέρα θα γίνουν γνωστά τ' αποτελέσματα των εξετάσεών του, καθώς από το πρωί βρίσκεται σε κλινική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του, γίνεται λόγος για απουσία τουλάχιστον δύο με τριών εβδομάδων.

Λίγο πριν τις διπλές αναμετρήσεις με τη Ρόμα για το Champions League επιστρέφει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Η Expekt προσφέρει τη νίκη των Μαδριλένων στη Ρώμη σε απόδοση 1.95.

Αυτό σημαίνει σίγουρα ότι θα χάσει τα ματς με τις Μπέτις και Εσπανιόλ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας με τη Γρανάδα, στις 7 Φεβρουαρίου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα