Συμφώνησε με Τσιάρα ο Πανθρακικός

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησε με Τσιάρα ο Πανθρακικός

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού θα πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Τσιάρας. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού Βόλου έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Κομοτηνής και δεν αποκλείεται η συμφωνία να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Τσιάρας. Ο 22χρονος μέσος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου κι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και ο παίκτης θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Στο ντέρμπι... ουραγών, ο Πανθρακικός ταξιδεύει στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει την Καλλονή. Σε απόδοση 2.55 στην Expekt βρίσκεται η νίκη των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ο Τσιάρας τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Footbal League με τις φανέλες του Πιερικού και του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ παλιότερα αγωνιζόταν στην Ξάνθη. Ο 22χρονος μέσος-ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την προηγούμενη Κυριακή-προορίζεται για αντικαταστάτης του Σέτι που μετακόμισε στο Μεξικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα