Συμφωνία ΑΕΚ – Ούκρα

Συμφωνία ΑΕΚ – Ούκρα

Gazzetta team
Συμφωνία ΑΕΚ – Ούκρα

bet365

Σε συμφωνία με τον Ούκρα φέρεται να ήρθε η ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να περιμένει τη σχετική ειδοποίηση για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, η Ένωση τα βρήκε σε όλα με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι στην αναμονή για το «ΟΚ» από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Η καθυστέρηση που υπήρχε για τις εξελίξεις στη μεταγραφή, φαίνεται πως οφείλονταν στο 50% των δικαιωμάτων του που διατηρούσε η Πόρτο. Οι Δράκοι φέρονται να συνέναισαν για να μετακομίσει ο παίκτης στο Δικέφαλο από τον Ιανουάριο, παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

To παιχνίδι της Νάπολι με την Ιντερ ξεχωρίζει από το κουπόνι και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα