Σε «καραντίνα» ο Καζίμ-Ρίτσαρντς

Gazzetta team
Σε «καραντίνα» ο Καζίμ-Ρίτσαρντς

bet365

Με αποχή από κάθε δραστηριότητα του κλαμπ μέχρι τέλος του μήνα, τιμώρησε η Φέγενοορντ τον Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς, για τη συμπεριφορά του απέναντι σε Ολλανδό δημοσιογράφο.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε σύγκρουση με ρεπόρτερ της Algemeen Dagblad για ένα άρθρο του, που αφορούσε τη συμπεριφορά του παίκτη και η ομάδα του Ρότερνταμ δεν άργησε να λάβει τα μέτρα της. Η Φέγενοορντ όχι μόνο τον απέσυρε από το ματς με την Αϊντχόφεν, αλλά αποφάσισε να τον τιμωρήσει και με υποχρεωτική αποχή από κάθε δραστηριότητά της μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Στην ολλανδική ομάδα επικρατεί έντονη ανησυχία για τη συμπεριφορά του Τούρκου, που πέρασε και για ένα φεγγάρι από τον Ολυμπιακό και ο δημοσιογράφος Μίκος Γκούκα, χαρακτήρισε «απαράδεκτη».

To παιχνίδι της Νάπολι με την Ιντερ ξεχωρίζει από το κουπόνι και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα