Παράσχος: «Από τα καλύτερά μας ημίχρονα»

Παράσχος: «Από τα καλύτερά μας ημίχρονα»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιώργος Παράσχος από την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, που συνεχάρη τους παίκτες του και έκανε λόγο για ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της ομάδας του.

Παράσχος: «Από τα καλύτερά μας ημίχρονα»

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι σήμερα απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό δώσαμε ό,τι μπορούσαμε για να πάρουμε έστω και έναν πόντο. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες. Και εμείς χάσαμε ευκαιρίες, και ο Ολυμπιακός. Έγινε ανοικτό παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Κρητικών στη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας: «Ίσως να κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Στο δεύτερο μέρος προσέξαμε περισσότερο την άμυνα μας, μας πίεσε ο Ολυμπιακός και ειδικότερα με την αλλαγή του Φορτούνη είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Φορτούνης μάλιστα πέτυχε και το γκολ. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς».

Είναι η εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια; Γιατί προερχόταν η ομάδα από άσχημα αποτελέσματα.

«Νομίζω ότι ο Πλατανιάς δεν έκανε άσχημα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα έχει έναν ρυθμό, βλέπει όλα τα ματς, τα χτυπάει, παίζει στα ίσα. Απλώς θα ανέβει λίγο περισσότερο η ψυχολογία μας. Όταν φέρνεις ένα "χ" με τον Ολυμπιακό που είχε μόνο νίκες, σίγουρα θα αισθάνονται πολύ καλύτερα».

Η σημερινή εμφάνιση ήταν η καλύτερη της σεζόν;

«Βάσει του αντιπάλου ναι. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και πραγματικά ό,τι μπόρεσαν όλα τα παιδιά το έβγαλαν στο γήπεδο. Έβγαλαν ό,τι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Και σε παιχνίδια με άλλες μεγάλες ομάδες κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε η τύχη. Την είχαμε σήμερα σε κάποιες φάσεις».

Μεταγραφικά;

«Στασιμότητα...»

Για τον Κάργα;

«Είναι εδώ το παιδί, κάνει προπονήσεις...».

Best of internet