Έιμπαρ - Γρανάδα 5-1

Gazzetta team
Έιμπαρ - Γρανάδα 5-1

bet365

Η εκπληκτική Έιμπαρ σκόρπισε με 5-1 την Γρανάδα, διανύει το καλύτερο σερί στην ιστορία της στην La Liga και παραμένει στην 6η θέση.

Η Έιμπαρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Οι Βάσκοι υποδέχθηκαν την Γρανάδα, την φιλοδώρησαν με 5 γκολ και με 4 συνεχόμενες νίκες τρέχουν το καλύτερο σερί στην ιστορία τους στη La Liga, για να παραμείνουν στην 6η θέση!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια. Έτσι, έπρεπε να φτάσουμε στο 25’, για να δούμε την πρώτη προσπάθεια με τον Μπόρχα Μπαστόν. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο, απείλησαν ελάχιστα και τελικά το πλήρωσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 35’ ο Κέκο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ινούι με πλασέ από δύσκολη γωνία έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Σαντοβάλ δεν έβαλαν μυαλό και μόλις 3’ αργότερα ο Κέκο έβγαλε ξανά τη σέντρα από δεξιά, με τον Σέρζι να κάνει ωραίο πλασέ και το 2-0!

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, καθώς οι Βάσκοι δεν είχαν κανέναν λόγο να ρισκάρουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Στο 65’, όμως, μετά από λάθος του Ντος Σάντος, που δεν κατάφερε να κόψει με τάκλιν, ο Πενιαράντα πρόλαβε την έξοδο του Ριέσγο και άφησε στον Ελ Αραμπί, που προ κενής εστίας έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά την Γρανάδα στο ματς.

Η μεγάλη αντεπίθεση, όμως, δεν ήρθε ποτέ, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι, ανέβασαν ρυθμό και μετά από ωραίο συνδυασμό ο Σέρζι με άψογο τελείωμα έκανε το 3-1 στο 68’. Το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου στη συνέχεια, με τον Μπόρχα Μπαστόν να παίρνει το όπλο του και με δύο γκολ στο 74’ και στο 79’ να κάνει το τελικό 5-1!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα