Σπέτσια - Αλεσάντρια 1-2

Gazzetta team
Σπέτσια - Αλεσάντρια 1-2

bet365

Η ομάδα-θαύμα από την τρίτη κατηγορία του calcio απέκλεισε και την Σπέτσια (1-2) και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα παίξει με την Μίλαν.

Εχοντας αποκλείσει Παλέρμο και Τζένοα, σιγά μην είχε πρόβλημα κόντρα στην Σπέτσια, η οποία αγωνίζεται στην Serie B. Η ομάδα που παίζει στην Lega Pro αν και βρέθηκε να χάνει πέτυχε ακόμα μια εκτός έδρας νίκη και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου περιμένει η Μίλαν σε διπλές αναμετρήσεις.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 20' όταν Ο Τσέλιακ παραλίγο να ξηλώσει τη φανέλα του Νενέ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Καλαϊό δεν αστόχησε από τη βούλα και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα αλλά ο πορτιέρε της Σπέτσια, Τσιτσισόλα, σταμάτησε με τα πόδια τον Φισνάλερ. Η Αλεσάντρια προσπάθησε για την ισοφάριση όμως αντί αυτού βρισκόταν συνέχεια εκτεθειμένη στην κόντρα. Το πρώτο μέρος βγήκε με 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσιτσισόλα αναγκάστηκε να κάνει δύο επέμβάσεις και μια φορά τον έδωσε το δοκάρι του ύστερα από φάουλ του Λοβίζο. Στο 62' θα μπορούσε να έχει γίνει το 2-0 αλλά ο σκόρερ, Καλαϊό, δεν τα κατάφερε για να κάνει νέα επέμβαση ο Τσιτσισόλα σε κεφαλιά του Μαρκόνι. Η ομάδα της Lega Pro τα έδωσε όλα φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Μέχρι να μπει αλλαγή ο Ρικάρντο Μποκαλόν, ο οποίος στο 83' έσπασε άμεσα το οφσάιντ και έκανε το 1-1. Το καλύτερο όμως το είχε στο 92' όταν ύστερα από σέντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στα ουράνια...

 

SERIE A Τελευταία Νέα