Κράξιμο στην Φιορεντίνα

Κράξιμο στην Φιορεντίνα

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κράξιμο στην Φιορεντίνα

bet365

Η ήττα από την Μίλαν προκάλεσε τον εκνευρισμό των οπαδών της Φιορεντίνα κατά της διοίκησης λόγω της... ηρεμίας στη μεταγραφική περίοδο.

Οι τιφόζι των Βιόλα... μπήκαν με όνειρα στο 2016 καθώς η ομάδα τους έδινε το δικαίωμα για κάτι τέτοιο και αυτό που έβγαινε από την διοίκηση ήταν ότι θα γίνουν 2-3 μεταγραφές ώστε ο Πάουλο Σόουζα να έχει περισσότερες λύσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα και οι μουρμούρες μετά το 1-3 από την Λάτσιο έγιναν νεύρα μετά την ήττα στο San Siro.

Ετσι, οπαδοί πήγαν στο Artemio Franchi και ανέβασαν ένα πανό, με το οποίο ζητούσαν την αποχώρηση των Αντρέα και Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, χωρίς να ξεχάσουν και το «πελάτες» με το οποίο τους είχε περιγράψει πριν καιρό ο πρόεδρος Μάριο Κονίνι.

«2002... 2016... Τώρα το όνομα σας το φτιάξατε, όπως και την διαφήμιση. Αφού αυτό ήταν το πλάνο σας, τώρα κάντε μας και το περίφημο δώρο. Φύγετε! Οι πελάτες...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα