«Ευχαριστώ» και μήνυμα στους οπαδούς

«Ευχαριστώ» και μήνυμα στους οπαδούς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του στο ματς των Ιωαννίνων και έστειλε μήνυμα για τα ντέρμπι που ακολουθούν στο ΟΑΚΑ. 

«Ευχαριστώ» και μήνυμα στους οπαδούς

Η Ενωση είχε την στήριξη των οπαδών της στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ένιωσε ότι έπρεπε να τους ευχαριστήσει, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς όλους για τα ντέρμπι που ακολουθούν στο ΟΑΚΑ, με πρώτο αυτό της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Η ανακοίνωση της Ενωσης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της από τα Γιάννενα, αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο για τη θερμή υποδοχή, που επεφύλαξαν στην ομάδα μας στη διάρκεια της παραμονής της στην πόλη των Ιωαννίνων. Ευχαριστεί επίσης και συγχαίρει τους φιλάθλους της, που βρέθηκαν μεμονωμένα στο γήπεδο του ΠΑΣ για τη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση, γιατί -εκτός από τη συγκλονιστική συμπαράσταση προς την ομάδα μας- επέδειξαν άψογη συμπεριφορά σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς τίποτα το επιλήψιμο.

Η αψεγάδιαστη παρουσία τους αποτελεί τον οδηγό για τη συνέχεια ενόψει των καθοριστικών εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε το γήπεδό μας και να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή, που θα θέσει σε κίνδυνο την έδρα μας προκαλώντας τυχόν τιμωρία της. Στα ντέρμπι, που ακολουθούν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η ομάδα μας θα πρέπει να ζήσει την ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, που οι φίλαθλοί μας ξέρουν να δημιουργούν».

Best of internet