Η Σαρλερουά ανακοίνωσε τον Νίνη

Η Σαρλερουά ανακοίνωσε τον Νίνη

Νίκος Αθανασίου
Η Σαρλερουά ανακοίνωσε τον Νίνη

bet365

Η Σαρλερουά ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Έλληνα μέσο να φεύγει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό για την ομάδα του Βελγίου.

Ο Σωτήρης Νίνης βρισκόταν στο Βέλγιο το τελευταίο διήμερο και οι συζητήσεις με την Σαρλερουά έβγαλαν... λευκό καπνό το απόγευμα της Δευτέρας. Ο ισχυρός άνδρας των Βέλγων, Μεντί Μπαγιάτ, ανέβασε φωτογραφία με τον Έλληνα μέσο, ο οποίος θα φορά την φανέλα του συλλόγου για την επόμενη διετία, με οψιόν ανανέωσης άλλα δύο χρόνια και κάπως έτσι επιβεβαίωσε το γεγονός.

Το βράδυ, η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ήρθε να βάλει τίτλους τέλους στην δεύτερη θητεία του «Ελ Νίνιο»...

««Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σαρλερουά. Έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας, έχοντας πλέον καταγράψει 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας. Ο Σωτήρης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στα 16 του χρόνια και μετά από μία διετία σε Πάρμα και ΠΑΟΚ, γύρισε πριν από 13 μήνες στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής διαδρομής του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα