Πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για Βελλίδη!

Θοδωρής Βασίλης
Πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για Βελλίδη!

bet365

Η μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ δείχνει να «ναυαγεί», ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης για την παραχώρησή του!

Το ενδιαφέρον για τον Μάρκο Βελλίδη έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr άνθρωποι της Σταντάρ Λιέγης παρακολουθούν τον 28χρονο τερματοφύλακα και τον τσέκαραν από κοντά στο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στα Γιάννενα.

Τη Γκενκ φιλοξενεί η Σταντάρ Λιέγης για τη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Βελγίου. Σε απόδοση 2.10 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των «κόκκινων».

Οι Βέλγοι δεν έμειναν στο ενδιαφέρον, αλλά έχουν καταθέσει πρόταση στον ΠΑΣ,η οποία είναι καλή και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής τη σκεφτόταν σοβαρά πριν προκύψει η εμπλοκή του ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν, το μέλλον του Βελλίδη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα είναι μακριά από τους Ζωσιμάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα