Τούντορ: «Δείτε την Μπαρτσελόνα»

Τούντορ: «Δείτε την Μπαρτσελόνα»

Απόστολος Παγώνης
Τούντορ: «Δείτε την Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ, μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ με αφορμή την εκτέλεση μιας άσκησης φέρνοντας το παράδειγμα της Μπατσελόνα και στον τρόπο που αντιδρούν οι Καταλανοί όταν χάνουν την μπάλα

Ο Κροάτης τεχνικός σταμάτησε ουκ ολίγες φορές την προπόνηση προκειμένου να κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουν σ' ένα παιχνίδι όταν χάνουν την μπάλα. Ο 38χρονος τεχνικός είπε τα εξής: «Θέλω να με ακούσετε με προσοχή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να τρέχετε και να χρησιμοποιείται το μυαλό σας. Με το που χάνεται την μπάλα θα πρέπει να επιτίθεστε αμέσως και όχι να κοιτάτε. Δεν είδατε την Μπαρτσελόνα; Όλη την ώρα με το που χάσουν την μπάλα, όλοι τους κινούνται άμεσα προς την μπάλα. Αν μπορούν να το κάνουν αυτοί, μπορούμε και εμείς. Θέλω τώρα να το κάνετε, να το δω από εσάς».

Στοιχημάτισε στη Vistabet από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα