Χωρίς Πετράκη η προπόνηση

Gazzetta team
Χωρίς Πετράκη η προπόνηση

bet365

Χωρίς τον Γιάννη Πετράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Εκτός και τέσσερις παίκτες, σημαντικότερο το πρόβλημα του Μανιά.

Σημαντικές απουσίες είχε η προπόνηση του ΠΑΣ, καθώς, πέρα από τον Μάρκο Βελλίδη, δεν έδωσε το παρών ούτε και ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του συλλόγου είχε ένα οικογενειακό θέμα και έτσι χρειάστηκε εκτάκτως να λείψει. Αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα περί αντικατάστασής του, αφού, αν όχι αύριο, μία από τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις του.

Επίσης, εκτός προγράμματος έμειναν οι - όχι και λίγοι - τραυματίες. Ο Μανιάς χτες αποχώρησε από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ με διάστρεμμα, ο Τζημόπουλος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Ίλιτς στον δικέφαλο, ενώ εκτός έμεινε και ο Ακόστα λόγω ίωσης. Σημαντικότερο πρόβλημα, είναι αυτό του επιθετικού του «Άγιαξ της Ηπείρου» που σήμερα θα κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς, όμως μοιάζει δύσκολο να προλάβει το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο, με την προπόνηση της Τρίτης να ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα