Μοναδική απουσία, αυτή του Σάντσεθ

Μοναδική απουσία, αυτή του Σάντσεθ

Gazzetta team
Μοναδική απουσία, αυτή του Σάντσεθ

bet365

Το όνομα του Ισπανού αμυντικού ήταν το μοναδικό στο απουσιολόγιο του Αντρέα Στραματσόνι, την Δευτέρα το πρωί στο Κορωπί.

Με μόλις απουσία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά το ισόπαλο χωρίς γκολ παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αυτή ακούει στο όνομα του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν έδωσε το παρών, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους «πράσινους».

Στη Λιβαδειά δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Novibet προσφέρει τη νίκη του «τριφυλλιού» σε απόδοση 1.95.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες και τεχνική ηγεσία ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη, καθώς για την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα