Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Νησιώτες για το Νόμπελ Ειρήνης! (vid)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Νησιώτες για το Νόμπελ Ειρήνης! (vid)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός στηρίζει τους Νησιώτες για το Νόμπελ Ειρήνης! (vid)

bet365

«Τσόρι» και Ιντέγε ψήφισαν υπέρ των Ελλήνων νησιωτών, για το Νόμπελ Ειρήνης και δήλωσαν εμπνευσμένοι από την προσφορά στους πρόσφυγες.

Η σχετική ενημέρωση των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Η χώρα μας βρέθηκε και εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, με υψηλό βαθμό δυσκολίας, υποδεχόμενη ένα μεγάλο κύμα προσφύγων και προσφέροντας βοήθεια, με κάθε τρόπο! Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν χιλιάδες πρόσφυγες να καταφτάνουν από γειτονικές χώρες, αναζητώντας πέρασμα στην Ευρώπη, ή για να παραμείνουν εδώ και να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Η βοήθεια που προσφέρουν οι Έλληνες νησιώτες τους έχει φέρει υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης και δύο από τα «αστέρια» του Ολυμπιακού, ο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ και ο Μπράουν Ιντέγε, στήριξαν με την ψήφο τους αυτή την προοπτική! Και οι δύο άσοι του Ολυμπιακού μας φιλοξενήθηκαν σε ένα πολύ όμορφο θέμα το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αφού έδωσαν την ψήφο τους, υπέρ της υποψηφιότητας των Ελλήνων νησιωτών, για το Νόμπελ Ειρήνης, κάλεσαν τον ελληνικό λαό να μπει και να ψηφίσει, προκειμένου το όλο εγχείρημα να επιτευχθεί!

Τόσο ο «Τσόρι», όσο και ο Μπράουν δήλωσαν στην κάμερα του Mega συγκινημένοι από αυτό που είδαν, όταν η ομάδα μας επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη και τόνισαν πόσο αξιέπαινη είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες νησιώτες, για να αλαφρύνουν το μαρτύριο των προσφύγων που φτάνουν στη χώρα μας! Με την ψήφο τους στήριξαν έμπρακτα τον ιερό σκοπό που υπηρετούν οι συμπατριώτες μας, στα νησιά του Αιγαίου και έδειξαν τον δρόμο της ευαισθητοποίησης και της δράσης και προς τους υπόλοιπους Έλληνες!

Σε μία χώρα που έχει μάθει να μάχεται για τα ιερά που πρεσβεύει, σε έναν λαό που ξέρει να αγωνίζεται για αυτά που πιστεύει και έχει μέσα στην καρδιά του, οι Έλληνες νησιώτες δείχνουν τον δρόμο. Ο «Τσόρι», ο Μπράουν Ιντέγε, αλλά και σύσσωμος ο Ολυμπιακός στηρίζουν την υποψηφιότητα των Ελλήνων νησιωτών για το Νόμπελ Ειρήνης!

Δείτε το βίντεο με τους δύο άσους του Ολυμπιακού να ψηφίζουν:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα