Λουντ: «Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος...»

Λουντ: «Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος...»

Λουντ: «Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος...»

Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, όπως δήλωσε ο Ρόμπιν Λουντ.  

Ο Φινλανδός άσος που πέρασε στο ματς με τον Πανιώνιο στο 86ο λεπτό στη θέση του Μεχντί Αμπέντ και ασφαλώς δεν είχε πολύ χρόνο για να βοηθήσει όσο θα ήθελε και να βρει σίγουρα πατήματα στο χορτάρι, στάθηκε στην ατυχία του «τριφυλλιού» που δεν μετέτρεψε σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ τόνισε πως περιμένει περισσότερο χρόνο συμμετοχής...

«Το μοναδικό κακό είναι ότι δεν σκοράραμε. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε την τύχη να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα για να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά, πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί, αλλά έχουμε ακόμα πολύ μακρύ δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Πορευόμαστε, πάντως, στη σωστή κατεύθυνση. Εγώ περιμένω τις εντολές του προπονητή μου, θέλω να παίζω περισσότερο γιατί όσο παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής, τόσο έχει βοήθεια και στον τομέα της αυτοπεποίθησης, οπότε συνεχίζω τη δουλειά και περιμένω τις ευκαιρίες μου» ήταν τα λόγια του Λουντ. 

Best of internet