ΠΑΟΚ σε Όλσεν: «Βρες ομάδα»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ σε Όλσεν: «Βρες ομάδα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει τον Όλσεν, ο μάνατζερ του κάνει τον δύσκολο και η εθνική Σουηδίας είναι χωρίς βασικό γκολκίπερ ενόψει Euro!

Ο Σκανδιναβός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ κι αυτό είναι ξεκάθαρο, όσο κι αν ορισμένοι πιστεύουν, ότι θα έπρεπε να πάρει κι άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή του. Εντός της ημέρας προχωρά στον δανεισμό του Μάρκου Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ερώτημα που τίθεται είναι τι σκέφτονται να κάνουν με την περίπτωση του Ρόμπιν Όλσεν.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στη Σουηδία, ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ να βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε κοντά στις 600.000 ευρώ στη Μάλμε για να τον αποκτήσει και η λύση του συμβολαίου είναι μια δύσκολη υπόθεση για τον Φρανκ Αρνεσεν.

Ο Ιγκόρ Τούντορ προορίζει τον Μελίσσα ξανά βασικό στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Ξάνθη εκτός έδρας. Σε απόδοση 1.75 στην Sportingbet να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο «δικέφαλος».

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του μάνατζερ του, Χασάν Σεντίκαγια, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν ξέρει τίποτα γύρω από τον δανεισμό ή τη λύση του συμβολαίου με τον πελάτη του.

Για τους Σουηδούς η μη χρησιμοποίηση του Ολσεν δημιουργεί πρόβλημα στην εθνική ομάδα της χώρας ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Euro 2016.

Ο Όλσεν είναι προτιμότερο να βρει ομάδα να πάει έστω και ως δανεικός προκειμένου να έχει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς και ο πρώτος τερματοφύλακας της εθνικής Σουηδίας, Αντρέας Ισακσον, έχει να παίξει από τις 30 Οκτωβρίου σε ματς της Κασίμπασα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα