Πράνιτς: «Ήμασταν άτυχοι»

Νίκος Αθανασίου
Πράνιτς: «Ήμασταν άτυχοι»

bet365

Την νίκη άξιζε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς, με τους «πράσινους» να είναι άτυχοι όπως τόνισε ο Κροάτης.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Έπρεπε να πω κάτι έξυπνο, αλλά μετά από αυτό τον αγώνα είναι δύσκολο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε σήμερα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο και θα έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός μένει νωρίς μακριά από την κορυφή τα τελευταία χρόνια: «Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν και ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Ξεκινήσαμε κάπως διαφορετικά συγκριτικά με τις 2 σεζόν που είμαι στην ομάδα. Κάναμε μια κακή αρχή και αυτό ήταν που έπαιξε αρνητικό ρόλο.

Για το τι προσπαθεί να αλλάξει ο Στραματσόνι: «Αυτό που προσπαθεί να μας περάσει είναι η αλλαγή της νοοτροπίας. Χρειάζεται χρόνος και κοιτάμε πως θα παίξουμε γρήγορα. Αυτό κάναμε και σήμερα, αλλά δεν είχαμε την τύχη μαζί μας».

Για τον Καρέλη και αν έλειψε: «Ο Καρέλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αυτό το απέδειξε στην πρώτη του συμμετοχή στο Βέλγιο. Όταν βλέπεις τους παίκτες που έχουμε στην επίθεση καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αυτό δεν φάνηκε σήμερα».

Για το που προτιμά να παίζει: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον τρόπο που παίζω. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα αποφασίζουν. Εγώ μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις στα αριστερά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και οι προπονητές αποφασίζουν που θα παίξω».

Για το γεγονός πως παίζει πιο μπροστά όποτε παίζει ως μπακ: «Είναι διαφορετικός ο τρόπος που παίζεις αριστερά και άλλος στα δεξιά. Στην δεξιά πτέρυγα έχουμε τον Αμπέντ που διεισδύει, ενώ στην αριστερή έχουμε τον Εσιέν που δεν διεισδύει τόσο και εγώ είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να μπαίνω μέσα στην περιοχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα