Ουζουνίδης: «Ευχαριστημένος όταν παίζεις έτσι και παίρνεις βαθμό»

Νίκος Αθανασίου
Ουζουνίδης: «Ευχαριστημένος όταν παίζεις έτσι και παίρνεις βαθμό»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στην Λεωφόρο αλλά όχι και από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου: «Όταν παίζεις τόσο άσχημα και παίρνεις ένα βαθμό, πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας, είχαμε έναν τερματοφύλακα σε πολύ καλή ημέρα και για αυτό πήραμε το αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε τα τελευταία είκοσι λεπτά, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Δεν είχαμε σχέση με την ομάδα που έχουμε συνηθίσει.

Όταν παίρνεις έτσι τον βαθμό, γιατί και ο τερματοφύλακας είναι μέρος της ομάδας, είναι καλό για εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αδικείται από το αποτέλεσμα.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Το ότι παίρνουμε αποτέλεσμα χάρη στους αμυντικούς, τον τερματοφύλακα είναι ένα βήμα μπροστά για εμάς. Θέλουμε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο, όμως».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα