Η επιθυμία του Τζανδάρη

Η επιθυμία του Τζανδάρη

Δημήτρης Τομαράς
Η επιθυμία του Τζανδάρη

bet365

Εδώ και καιρό οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι... φευγάτος, όμως ο Φάνης Τζανδάρης δηλώνει πως θέλει σιγά σιγά να αρχίσει να παίρνει χρόνο στον Ολυμπιακό και μετά όλα θα έρθουν μόνα τους.

Ο μέσος των Πειραιωτών τόνισε στη Nova για:

Το 18 στα 18 και ότι ο Πλατανιάς θα θέλει να σπάσει το σερί του Ολυμπιακού: Εντάξει εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Ποιός θα θέλει να κόψει το ρεκόρ. Εμείς κοιτάμε πάντα να παίρνουμε τις νίκες. Είναι ωραία να σπάμε κάθε ρεκόρ και να μένουμε στην ιστορία. Εμείς θα είμαστε ο εαυτός μας, όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα να πάρουμε περισσότερες νίκες.
Τα μυστικά της πορείας του Ολυμπιακού: Είναι η σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Έχουμε και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και μας βγαίνει όλη αυτή η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Μας βγαίνει στον αγώνα.
Τον Πλατανιά: Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο. Ο κ. Παράσχος κάνει πολύ καλή δουλειά. Τους είδαμε και στο Κύπελλο που παίξαμε μαζί πως μπορούν να ανταγωνιστούν μεγάλες ομάδες. Αλλά εμείς όπως είπα κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο και να παίρνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.
Τον ίδιο και τους στόχους του: Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Εντάξει μπορεί να μην παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά δεν παύει να είμαι κομμάτι της ομάδας. Να μοιράζομαι τις χαρές και ακόμα και τις λύπες, όπως ήταν όταν δεν περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι εδώ για να βοηθάω όποτε χρειαστεί. Από εκεί πέρα είναι στην κρίση του προπονητή.
Το τι περιμένει για την συνέχεια: Πρώτα να αρχίσω να παίζω σιγά σιγά και μετά όλα θα έρθουν με τον χρόνο τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα