Βεργέτης: «Αν δε ματώσεις...»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Αν δε ματώσεις...»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και τόνισε πως αν δε ματώσεις, τότε δεν κερδίζει ούτε τον τελευταίο της βαθμολογίας.

Στην κακή εικόνα του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο, στην αλλαγή αυτής στο δεύτερο, στον στόχο του Αστέρα και στον τραυματισμό του Τορμένα αναφέρθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως αν δε ματώσεις, δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την ομάδα που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (στην παρούσα φάση την Καλλονή) και ελπίζει να μη χρειαστεί ξανά το σημερινό... ταρακούνημα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους: «Σήμερα το ποδόσφαιρο μας δίδαξε ότι αν δεν παλέψεις τα παιχνίδια, δεν κερδίζεις. Συνηθίζουμε εμείς οι προπονητές να λέμε πάμε παιδιά δυνατά στο ματς, να το παλέψετε κλπ. Πολλές φορές πρέπει να μας διδάξει το ίδιο το ματς.

Ελπίζω οι παίκτες να πήραν το μήνυμα και να μην χρειαστεί να έχουμε το ίδιο ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Να μην αναγκαστώ να τους μιλήσω έτσι. Αν δεν ματώσεις, δεν κερδίζεις κανέναν, ούτε τον τελευταίο στη βαθμολογία».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα άλλαξε συνολικά την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο. Αν πάμε σε επιμέρους λεπτομέρειες, βγήκε ο Νίκο, μπήκε ο Μπερτόλιο, τότε μπορούμε να βρούμε ευθύνες. Αυτή την στιγμή μιλάμε συνολικά για την ομάδα. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι θέλει τη νίκη και τη διεκδικεί, κάτι που δεν το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο».

Για τον στόχο του Αστέρα: «Κάθε αγωνιστική είναι μια μάχη για να πάρεις τη νίκη. Αυτή την στιγμή δεν στοχεύουμε σε κάποιο σερί. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί αντάξια στο παιχνίδι που έχει να δώσει. Η ομάδα έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Πρέπει να βρει την ισορροπία της και να παλεύει κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο της σεζόν».

Για τον τραυματισμό του Τορμένα: «Με μια πρόχειρη εκτίμηση, ο Τορμένα έχει υποστεί ρήξη. Αύριο θα κάνει μαγνητική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα