Καέν - Μαρσέιγ 1-3

Gazzetta team
Καέν - Μαρσέιγ 1-3

bet365

Μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες η Μαρσέιγ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε δίκαια με 3-1 της Καέν.

Μεγάλη νίκη, η πρώτη μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. για την Μαρσέιγ, που επιβλήθηκε με 3-1 της Καέν και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά μόλις στον βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τις πρώτες ευκαιρίες. Ο Φερέ απείλησε στο 6’, ενώ στο 8’ οι καενέ έφτασαν στο γκολ, το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε.

Ο Μπαζίλ σκόραρε με εκπληκτική λόμπα, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, που δεν υπήρχε ποτέ… Και κάπως έτσι, οι Μασσαλοί πήραν το προβάδισμα στην επόμενη φάση. Στο 12’ ο Μπατσουάγι έκανε το σουτ και παρά την προσπάθεια του Ιμορού στη γραμμή, η μπάλα είχε περάσει για το 0-1! Το ματς ήταν ανοιχτό στη συνέχεια, με τους παίκτες του Μίτσελ να είναι καλύτεροι και τον Μπατσουάγι να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 28’, για να απαντήσει στο 31’ ο Ροντλέν, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες, με τους Μασσαλούς να σπαταλούν πάλι τις περισσότερες από αυτές. Στο 50’ ο Μπατσουάγι έχασε την πρώτη, πριν ο Ροντλάν φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 54’, με τον Μανταντά να σώζει με τα πόδια. Στο 57’ το πλασέ του Νκουντού από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ, όμως ο νεαρός επιθετικός ήταν πιο εύστοχος στο 60’, όταν μετά από ασίστ του Μπατσουάγι έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 67’ μετά από μακρινό φάουλ του Φερέ, ο Ροντλάν πρόλαβε την έξοδο του Μανταντά, που έκανε λάθος εκτίμηση, και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2! Οι Μασσαλοί, όμως, δεν ήταν διατεθειμένοι να πετάξουν και πάλι βαθμούς και κυριάρχησαν μέχρι το τέλος. Τζα Τζετζέ (69’) και Νκουντού (77’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, πριν ο Σαρ με εκπληκτικό μακρινό σουτ δει την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Βερκούτρ! Οι φιλοξενούμενοι τελικά δεν το πλήρωσαν και ο Σαρ κατάφερε να βρει δίχτυα στο 83’ με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από υπέροχη ασίστ του Ρομάο για το 1-3. Τζα Τζετζέ (86’), Καμπελά (90’) και Μπατσουάγι (90+3’) θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μαρσέιγ, όμως το 1-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα