Ανέστης: «Αφιερωμένο στον Καμπόλη»

Gazzetta team
Ανέστης: «Αφιερωμένο στον Καμπόλη»

bet365

Στον προπονητή τερματοφυλάκων αφιέρωσε ο Γιάννης Ανέστης την απόκρουση του πέναλτι στα Γιάννινα, αναφερόμενος στη δουλειά που γίνεται.

Ο γκολκίπερ της Ενωσης εξελίσσεται σε... μετρ των πέναλτι και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη στις Ζωσιμάδες είπε ότι «προσπαθώ να δουλεύω σε όλα. Και στα πέναλτι μαζί με τον προπονητή μου, δουλεύουμε καθημερινά όλοι οι τερματοφύλακες. Σήμερα βρέθηκα εγώ πάλι να πιάσω ένα πέναλτι στο 0-1 και κράτησα την ομάδα μου μπροστά στο σκορ και τελικά ευτυχώς κερδίσαμε».

Ερωτηθείς για το πού αφιερώνει αυτή την απόκρουση, ο Ανέστης απάντησε: «Στον προπονητή τερματοφυλάκων. Πάλι σήμερα είδαμε σε βίντεο τα στημένα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είδαμε τα πέναλτι, το είχε εκτελέσει πριν δύο εβδομάδες ο ίδιος παίκτης με την Ξάνθη δεξιά ψηλά και είπαμε να κάνουμε πάλι το ίδιο».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για το ματς, λέγοντας πως «μπήκαμε δυνατά από την αρχή, φάνηκε αυτό. Βάλαμε πρώτοι γκολ και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, κλειστήκαμε λίγο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν κομβικό το σημείο με το πέναλτι, μας έδωσε άλλη ψυχολογία η απόκρουση. Βάλαμε μετά το δεύτερο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα