Γκαζαλί: «Θα πρέπει να περιμένετε για Μπουσουφά...»

Γκαζαλί: «Θα πρέπει να περιμένετε για Μπουσουφά...»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαζαλί: «Θα πρέπει να περιμένετε για Μπουσουφά...»

bet365

Ο Ρασίντ Ελ Γκαζαλί, ατζέντης του Μπαρκ Μπουσουφά, δεν διέψευσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμα οι απαιτούμενες εξελίξεις.
«Δεν έχω νέα για εσάς στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να περιμένετε για τον Μπουσουφά και τις εξελίξεις για το μέλλον του», ήταν η επισήμανση του Γκαζαλί στο Gazzetta.gr σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή.
Στις ερωτήσεις μας σχετικά με τον ΠΑΟΚ ο ατζέντης του Μπουσουφά απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, ωστόσο δεν διέψευσε το παραμικρό. Μετέφερε απλώς τις εξελίξεις για την προσεχή εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Λοκομοτίβ, Κίριλ Κότοβ, έπειτα από... πολύ στενό μαρκάρισμα του Gazzetta.gr αρκέστηκε σε ένα απλό «no comment», αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα