Τούντορ: «Ζήτησα τερματοφύλακα» (vid)

Απόστολος Παγώνης
Τούντορ: «Ζήτησα τερματοφύλακα» (vid)

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως μετά τον τραυματισμό του Γλύκου ενημέρωσε τον Φράνκ Άρνεσεν πως θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και μάλιστα άμεσα.

Ο Κροάτης τεχνικός με αφορμή τις κακές επιλογές που είχε ο Μελίσσας στο παιχνίδι, τον εκ' νέου τραυματισμό του Γλύκου, αλλά και την απόφαση του να «τελειώσει» τον Όλσεν αποκάλυψε πως η ομάδα χρειάζεται επειγόντως τερματοφύλακα. «Μετά τον τραυματισμό του Γλύκου, τηλεφώνησα τον αθλητικό διευθυντή, και του ζήτησα να πάρουμε έναν τερματοφύλακα. Τις επόμενες μέρες ελπίζω θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τερματοφύλακα. Όταν ζητάς χαρακτηριστικά, δεν το κάνεις για τερματοφύλακα. Ζήτησα έναν καλό τερματοφύλακα».

Για τις πολλές αλλαγές : «Ο καθένας έχει την ευκαιρία, κάποιος την αξιοποιεί, κάποιος όχι. Αυτό έγινε και σήμερα. Κάποιοι με ικανοποίησαν, κάποιοι όχι. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε, αλλά είναι σημαντικό και να βλέπουμε ξεκάθαρα τι χρειαζόμαστε»

Για τη χρησιμοποίηση Κοροβέση και Μπερμπάτοφ : «Ο Κοροβέσης ήταν η θετική έκπληξη σήμερα. Διαφορετικά πράγματα θα πω για τον δεξιό μπακ. Ο Μπερμπάτοφ είχε άλλη ψυχολογία, είμαι ικανοποιημένος. Μας βοήθησε πολύ. Έίναι περισσότερο φορ, παρά επιτελικός, αν μένει πολύ ψηλά, πρακτικά παίζουμε 4-4-2 και οι κινήσεις είναι διαφορετικά. Υποφέρει λίγο έτσι όπως παίζουμε, αλλά έχουμε τον Μπερμπάτοφ μέσα στο γήπεδο κι αυτό είναι καλό. Ήταν και το επίπεδο του αντιπάλου που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξει ο Μπερμπάτοφ σ΄ αυτό το ρόλο. Σε παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ, είναι λίγο δύσκολο να αμύνεσαι με 8 παίκτες»

Για τον Μυστακίδη : «Την Τετάρτη θα ξεκινήσει με την Ξάνθη. Καμιά φορά ένας παίκτης συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν ξεκινάει ή όταν μπαίνει από τον πάγκο. Όταν μπαίνει από τον πάγκο πάντα βοηθάει».

Για το αν θα ήθελε να βρει ένα σταθερό σχήμα, χωρίς αλλαγές : «Θα προτιμούσα να παίζω με την ίδια ενδεκάδα σε 50 παιχνίδια, αλλά αυτό δε γίνεται. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν κάρτες. Στο σημερινό παιχνίδι θα ήθελα να ξεκουράσω και τον Μακ, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό, και στο τέλος πόνεσε λίγο. Θα δούμε τι έχει. Σε όλα τα πρωταθλήματα οι κορυφαίες ομάδες παίζουν κάθε 3-4 μέρες, εδώ ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Σε μερικούς παίκτες, το θέμα είναι και μυϊκό. Αυτό κατάλαβα.. Κάποιοι αντέχουν να παίζουν κάθε 3 μέρες, κάποιοι όχι, και θέλουν ξεκούραση. Αν μπορούν να παίζουν συνέχεια ή όχι. Ο Χαρίσης έχει κάποια προβλήματα, ο Κίτσιου μετά από δύο ματς, είναι ρίσκο να παίξει και τρίτο… Θα κάνουμε την ανάλογη διαχείριση».

Για τον βοηθό Γεωργαράκο: «Για εκείνον δεν ήταν εύκολο να είναι μπροστά μου. Έχει πολύ πίεση και είναι λογικό να έκανε λάθη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα