Ατρόμητος: Η αντίδραση για την διαιτησία στην Ξάνθη!

Δημήτρης Τομαράς
Ατρόμητος: Η αντίδραση για την διαιτησία στην Ξάνθη!

bet365

Ο Ατρόμητος προτίθεται να προσφύγει στα αρμόδια διαιτητικά όργανα για να διαμαρτυρηθεί έντονα για την διαιτησία του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Αντιδράσεων συνέχεια για τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι δεν έχουν την διάθεση να φωνάζουν διαρκώς, όμως από την άλλη δεν μπορούν να αφήσουν έτσι την διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη και το γκολ του Καπετάνου στο 1-1 που μπήκε από καθαρή θέση οφσάιντ.

Οι ενστάσεις των Περιστεριωτών έχουν να κάνουν με το ότι η φάση ήταν τόσο ξεκάθαρη που δεν γίνεται ο α' βοηθός να μην κατάλαβε τι έγινε ή να μην είδε την παράβαση.

Ο Διαμιανός Ευθυμιάδης μάλιστα έχει αμαρτωλό παρελθόν με τον Ατρόμητο. Πέρυσι ήταν εκείνος που ακύρωσε κανονικό γκολ του Ναπολεόνι στο παιχνίδι με την Καλλονή. Στον Ατρόμητο συζητούσαν για την διαιτησία και την Κυριακή και αναμένεται να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα της διαιτησίας για να ζητήσουν εξηγήσεις. Το γιατί αντιμετωπίζονται με τέτοιον τρόπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα