Λαμία - Χανιά 3-0

Νίκος Μαρούδας
Λαμία - Χανιά 3-0

bet365

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, η Λαμία επικράτησε του ΑΟΧ με 3-0 και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στην Football League.

Πιο εύκολα απ' ότι περίμενε, η Λαμία έφτασε στη νίκη κόντρα στα Χανιά με 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και τελείωσαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Όλα άρχισαν στο 15', όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Δαμαντόπουλου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πίντο για το 1-0 στο 16'. Αυτό το γκολ αρκούσε στους γηπεδούχους για να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν και να πιέζουν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τελικά με την έναρξη της επανάληψης, η Λαμία έφτασε στο 2-0. Σουτ του Καραγιάννη στο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 53'. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 77' ο Καραλής, που σκόραρε δύο λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρησης με δυνατό σουτ, χαρίζοντας ακόμα ένα τρίποντο στην Λαμία.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (69' Μπαλού), Σιατραβάνης (75' Καραλής), Μίλιεβιτς (83' Μπουλούλης), Πίντο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς (56' Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Ιωαννίδης, Ρίκκα, Μπουζούκης, Τσούτσης, Σάντερσον (86' Φυντικάκης), Δεινόπαπας (83' Μ. Νύχταρης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα