Πετράκης: «Το χαμένο πέναλτι...»

Gazzetta team
Πετράκης: «Το χαμένο πέναλτι...»

bet365

Η απόκρουση του Ανέστη στο πέναλτι του Τσουκαλά ήταν η καθοριστική φάση στην ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ, όπως είπε και ο Γιάννης Πετράκης.

«Σημαντική στιγμή για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απώλεια του πέναλτι. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου. Η ΑΕΚ πέτυχε γκολ στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την λήξη, ο προπονητής του ΠΑΣ.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πετράκης είπε πως «ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μας αλλά και ταυτόχρονα πάρα πολύ δύσκολο. Παίζαμε με μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς, στο χαμένο πέναλτι που είχαμε και στο γρήγορο γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό δεν ακυρώνει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, την πολύ καλή εικόνα που είχαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα καθώς δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για ένα γκολ. Το σκορ δεν είναι καλό για μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πούμε αυτά που πιστεύουμε».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Mίλαν και τη Φιορεντίνα για τη Serie A.

Από εκεί και πέρα, ξεκαθάρισε πως «το θέμα του Τσάβες δεν είναι αγωνιστικό και δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω» και όταν ρωτήθηκε -λόγω των προβλημάτων τραυματισμών- αν προτιμάει... ευχέλαιο ή μεταγραφές, απάντησε: «Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε και τα δύο»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα