Πογιέτ: «Η απόκρουση του Ανέστη»

Πογιέτ: «Η απόκρουση του Ανέστη»

Πογιέτ: «Η απόκρουση του Ανέστη»

Στο πέναλτι που απέκρουσε ο Γιάννης Ανέστης, με το σκορ στο 0-1, στάθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά τη νίκη της ΑΕΚ στα Γιάννινα.

Ο τερματοφύλακας της Ενωσης σταμάτησε από τα 11 βήματα τον Τσουκαλά στο 38' και ουσιαστικά αυτή ήτανη φάση-κλειδί του ματς, αν και η Ενωση θα μπορούσε, όπως είπε και ο προπονητής της, να έχει καθαρίσει νωρίτερα τον αγώνα.

«Ήταν πολύ σημαντική απόκρουση αλλά μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 2-3 γκολ νωρίτερα στο παιχνίδι. Υπήρξαν σημεία – κλειδιά. Έπρεπε να νικήσουμε και το κάναμε».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε τα εξής.

«Ήταν ακριβώς το παιχνίδι που περιμέναμε. Με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίζει με τρεις στην άμυνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε και μετά ήρθε το πέναλτι που ήταν το σημείο κλειδί. Ο Ανέστης από 21 Δεκεμβρίου που έκανε ένα λάθος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, έχει κάνει σημαντικές αποκρούσεις και είναι σίγουρο ότι του οφείλουμε πολλά. Συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ακόμα μας λείπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όταν κερδίζουμε. Αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν ξέρω πόσος θα χρειαστεί. Όσο το νωρίτερο τόσο το καλύτερο. Θέλω να παίζουμε καλά 90 λεπτά. Σημείο κλειδί ήταν το πέναλτι, αφού δεν ξέρουμε τι θα γινόταν στο ματς αν είχε μπει γκολ αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε. Περίμενα το παιχνίδι ακριβώς όπως έγινε. Ειδικά το σύστημα. Αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά μια ομάδα με τέτοιο σύστημα και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά».

Best of internet