Λοριάν - Μονακό 0-2

Gazzetta team
Λοριάν - Μονακό 0-2

bet365

Η Μονακό ήταν τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, καλή στο δεύτερο και επιβλήθηκε με 2-0 της Λοριάν, για να ανέβει στη 2η θέση.

Η Μονακό έφυγε με νίκη 2-0 από το «Μουστουάρ» και ανέβηκε και πάλι στη 2η θέση της Ligue 1. Οι παίκτες του Ζαρντίμ δεν ικανοποίησαν, έκαναν κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όμως από τη στιγμή που πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή , είχαν τον έλεγχο και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αν το είχαν πιστέψει περισσότερο, πιθανότατα θα είχαν πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Ζανό και Ζουφρ προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα των Μονεγάσκων, με τον πρώτο να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5’, όταν από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Οι παίκτες του Ριπόλ υστέρησαν στην τελική προσπάθεια στη συνέχεια, ήταν πιο επιθετικοί και στο 1’ των καθυστερήσεων έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Σούμπασιτς έβγαλε το σουτ του Ζουφρ.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Mίλαν και τη Φιορεντίνα για τη Serie A.

Τα πάντα άλλαξαν στην επανάληψη, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή στο 53’. Ο Λεμάρ βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, έκανε το σουτ, είδε την μπάλα να χτυπάει δύο φορές (!) στο οριζόντιο δοκάρι, πριν έρθει ο Καρίγιο να σιγουρέψει με κεφαλιά το γκολ. Τελικά, η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και το γκολ πιστώθηκε στον νεαρό μέσο για το 0-1! Τα πάντα τελείωσαν πολύ γρήγορα, καθώς στο 57’ ο Μουτίνιο με άψογη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και οι Μονεγάσκοι είχαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Οι βακαλάοι δεν είχαν την ψυχική δύναμη να απειλήσουν, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος και τους Καρίγιο και Πάσαλιτς να μην μπορούν να νικήσουν τον Λεκόμτ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα