Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2 (vid)

bet365

Η Βαλένθια έμεινε για 9ο παιχνίδι και 6ο με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο, χωρίς νίκη, όμως αντέδρασε στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο «Μεστάγια» κόντρα στη Ράγιο και πήρε βαθμό με το τελικό 2-2.

Οι «νυχτερίδες» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από την ομάδα του Πάκο Χέμεθ, που θα μπορούσε να φτάσει κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, όμως δεν άντεξε στην πίεση που της άσκησε στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Γκάρι Νέβιλ.

Το σκορ άνοιξε ο Ζοσαμπέδ στο 15' με ωραίο πλασέ στην κίνηση, για να ισοφαρίσει ο Αλβάρο Νεγρέδο από τη μεσαία γραμμή, σχεδόν δίχως να κοιτάξει την εστία, δοκιμάζοντας κάτι πολύ φιλόδοξο που κατέληξε σε καταπληκτικό γκολ για το 1-1!

Με το «Μεστάγια» πλέον να έχει ζεσταθεί και να βλέπει την προσπάθεια που κατέβαλλε η Βαλένθια, ο Γιορέντε με μονοκόματο σουτ από εκτέλεση κόρνερ έβαλε ξανά μπροστά τη Ράγιο, για να έρθει το τελικό 2-2 από τον Πάκο Αλκάθερ στο 88' με εύκολη προβολή από κοντά, έχοντας δει λανθασμένα να του ακυρώνεται γκολ για οφσάιντ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, όταν οι «νυχτερίδες» βρίσκονταν πίσω στο σκορ και δεν τους έβγαινε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος ξέσπασε και αποδοκίμασε έντονα τον Νέβιλ και τους παίκτες του, ενώ έγινε εύκολα αντιληπτή η δυσαρέσκεια και στο σφύριγμα της λήξης, παρά το γεγονός πως τουλάχιστον σώθηκε ο βαθμός...

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις από κινητό και τάμπλετ στον αγώνα της ημέρας. Αυτόν ανάμεσα στη Mίλαν και τη Φιορεντίνα για τη Serie A.


All Goals HD | Valencia CF 2-2 Rayo Vallecano... από soccerhub365
 

LA LIGA Τελευταία Νέα