Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3

Gazzetta team
Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3

bet365

Η Ατλέτικο πέρασε εύκολα από την έδρα της Λας Πάλμας επικρατώντας 3-0, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη και βρέθηκε στο +5 από τη Μπαρτσελόνα! Νίκη ανάσα για Χετάφε.

Σοβαρή, μετρημένη, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε ακόμα μια παγίδα στον δρόμο για τον τίτλο. Επειτα το διπλό στη Γαλικία επί της Θέλτα, επικράτησε και της Λας Πάλμας εκτός έδρας, επικρατώντας εύκολα 3-0! Η άμυνά της εντυπωσιακή ξανά, ενώ στις τελευταίες οκτώ εξόδους έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ! Στο +5 από τη Μπαρτσελόνα οι Μαδριλένοι, αλλά με δυο ματς περισσότερα! Στο 17' ο Φελίπε Λουίς άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απαντήσουν. Ωστόσο, όποτε χρειάστηκε ο Ομπλακ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν! Στην επανάληψη ανάλαβε δράση το δίδυμο Κόκε - Γκριεζμάν, με τον πρώτο να μοιράζει δυο φορές και τον Γάλλο να σκοράρει ισάριθμες (68', 89') σφραγίζοντας έτσι ένα μεγάλο διπλό!

Tρέχει σερί η Χετάφε

Συνέχισε την ανοδική της πορεία η Χετάφε, επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Εσπανιόλ και για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν μετρά τρία διαδοχικά τρίποντα! Τρέχει ένα αήττητο έξι αγώνων και άφησε αρκετά πίσω τη ζώνη του υποβιβασμού! Μπορεί ο Πέρεθ να πάγωσε το «Αlfonso Perez» στο 26' από ασίστ του Αλβάρεθ, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση! Στο 29' ο Πέδρο Λεόν έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 37' ο Σαράμπια πέτυχε το 2-1. Από δική του ασίστ στις καθυστερήσεις, ο Γκόμεθ διαμόρφωσε το 3-1!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα