Ζιντάν: «Παράλογη η ποινή»

Ζιντάν: «Παράλογη η ποινή»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Παράλογη η ποινή»

bet365

Παράλογη χαρακτήρισε την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στη Ρεάλ από τη FIFA ο Ζιντάν και τόνισε ότι θα γίνει έφεση.

Δύο από τους γιους του Γάλλου τεχνικού, που αγωνίζονται στην ακαδημία των Μαδριλένων είναι ανάμεσα στους 39 παίκτες που ερευνήθηκαν από τη FIFA, πριν επιβληθεί η ποινή στη Βασίλισσα.

«Μοιάζει παράλογο. Οι γιοι μου έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή στη Μαδρίτη με την οικογένειά τους και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρουμε τι έχει συμβεί τώρα. Νομίζω ότι θα διορθωθεί και την επόμενη εβδομάδα δεν θα μιλάμε γι’ αυτό» είπε αρχικά ο Ζιζού, προσθέτοντας: «Το κλαμπ θα κάνει έφεση. Δεν είναι απλά τα παιδιά μου, είναι και πολλοί παίκτες ακόμη με τις οικογένειές τους και νομίζω ότι έχει γίνει λάθος».

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ δεν έχει σκεφτεί την ενίσχυσή της: «Για την ώρα δεν έχουμε μιλήσει για μεταγραφές. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχουμε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα